Типови на Денот – Вторник 18 Јуни 2019✔️

24

 

LA Dodgers – San Francisco Giants – 1 (1.35)

Romania U21 – Croatia U21 – 2+ (1.24)

England U21 – France U21 – 2+ (1.26)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер