Типови на Денот – Недела 23 Јуни 2019✔️

13
Лига на Типстери

Colombia – Paraguay – 1X (1.45)

Senegal – Tanzania – 1 (1.41)

Qatar – Argentina – 2 (1.27)

Morocco – Namibia – 1 (1.35)

Argentina – Serbia – 1 (1.35)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер