Тип на Денот – Среда 19 Јуни 2019

19

 

Dallas – New Mexico United – 1 (1.5)

*Не прифаќајте ја оваа статија како совет. Обложувањето носи ризик. Обложувајте се само со тоа што сте спремни да го изгубите.

Типстер