Премиерлигата ја покажа новата фудбалска топка за следната сезона (ФОТО)

5

Премиерлигата и натаму ќе користи фудбалски топки на „Најк“. Ако изминативе сезони новите топки добиваа само мал редизајн, следната сезона во англискиот елитен фудбал ќе се игра со доста различна топка.